Ir al contenido principal

Isanta & Wasserman: Amors i mirades

 Cantant Renaixement i Barroc ibèric

 --Diumenge 12.12, 18.30 h.--

Montserrat Isanta i Barcons: Cantant

Jon Wasserman: Guitarra barroca

El Jon és especialista de cordes polsades enamorat de la música ibèrica i delBarroc i el Renaixement. La Montserrat, una cantant apassionada perl'estudi de les passions i la lírica del Segle d'Or.


Havent-se conegut a l'Esmuc durant l'hivern del 2020, decideixen reunirsede nou la primavera del 2021 per presentar Amors i mirades, un programade tonos humanos i poesia recitada. L'estrenen a l'abril al festival La Llavor de La Mare Culturarl a Solsona i el juny a l'Espacio Ronda de Madrid.
Participen a la primera edició de #GeneraciónSMADE del Festival de MúsicaAntiga d'Estella-Lizarra. Obtenen la Beca Promesa i el Premi Aplaudiment,quedant programats per a la propera edició del festival.


Actualment tenen en programa Amors i miradesi Amors vençuts, enmarcant-se aquest darrer en el renaixement ibèric i estrenat al pati de la Casa Grandel Renaixement, a El Miracle (Riner).

Un video

Amors i mirades
és un programa que recull alguns dels tonos humanos mésemblemàtics amb d'altres que van passar més desapercebuts. Aquestamostra de lírica musicada es combina aquí amb la recitació d'algunspoemes del Cançoner del tarragoní Josep Fontaner (s.XVII), un extens recullde poemes barrocs en llengua castellana que, per les seves característiquesretòriques i temàtiques, fa que sigui òptim presentar-los conjuntament.

IG: @mo_.isanta
@jonplucksthings
@isanta.wasserman

Entrada: Taquilla inversa.

Reservas: espaiku@gmail.com 

 

El programa:



----------------------------

 Protocolo Covid:  Mascarilla adentro de espai ku imprescindible.

Comentarios