Ir al contenido principal

Músiques de l'Ara: Adriana Alcaide i David Matamoros

 --l'Obertura del Cor--

Una vegada al mes--
Al març: Divendres 8.3., 20 h.--
Adriana Alcaide, violí barroc i veu -
David Matamoros, piano i percussió -

Músiques de l'Ara us convida a un estat de presència mitjançant la música. A l'estar creada en un mateix instant, esdevé una música molt viva que ens duu a viatges interns vibrants. Partim del silenci i acabem en el silenci.

Utilitzem la veu, el violí i el piano com a eines fonamentals. En cada concert usem diferents temàtiques inspiradores, des de la bellesa fins a l'obertura del cor.

És un concert i una experiència on la música està dedicada a cadascun dels assistents, apropant-nos de forma íntima a un viatge col.lectiu que ens conduirà cap a nosaltres mateixos.

Adriana Alcaide

Violinista especialitzada en la interpretació de la música antiga. Ha realitzat gires per tota Europa, Àsia i Amèrica. Ha enregistrat per a segells dicogràfics com Harmonia Mundi, Naïve i Brilliant Classics. Actualment és directora musical i intèrpret principal del projecte educatiu "Händel and Friends" de l'Auditori de Barcelona. Creadora de Symbiotic Ensemble, Follia Project i de la performance "Una gota en el océano". Col.labora amb el grup de música tradicional japonesa Soubugen, assentat a Hokkaido (Japó).

Formada en tècniques d'Alineament Energètic, canalització xamànica i Janzu, tècnica corporal aquàtica.

David Matamoros

Format a l'escola de Música Moderna i al Taller de Músics de Barcelona en piano clàssic, modern, bateria i cant. Porta més de 15 anys formant d'espectacles que van de la música clàssica al Rock, Funk, Jazz i la música llatina.

Darrerament impulsa diversos espectacles multidisciplinars de música, teatre, dansa i pintura

És també compositor d'obres pròpies.

-----------------------------

ENTRADAS

¡Aforo limitado!
En taquilla: €12,-
 
Entrada anticipada: €10,- 
Y otros descuentos en:
Compra online>>
-------------------------


Comentarios