Ir al contenido principal

LEUCLUS: Més flors

--experimentación poético - musical--

 Viernes 26 de enero, 20 h--

LEUCLUS és un projecte d’experimentació musical i poètica format per Violeta Albareda, Riccardo Massari (TARKAMPA) i Gerard Díaz (LA COMPANYIA MINIMíssimA). Els tres tenen interessos i orígens diferents i han trobat en aquest projecte la possibilitat d’experimentar amb el so i la paraula basant-se en l’arcaïsme i la contemporaneïtat.

LEUCLUS o "L'Aliança Tarkampa-Minimíssima" pretén crear versos i sonoritats per ser viscudes en performances poètico-musicals amb la idea dels antics trobadors, que feien poesia per a ser escoltada més que no pas llegida. Els trobadors entenien el "trobar leu" com una forma planera, senzilla i propera de crear, per oposició al "trobar clus", més aspre, tancat i amb una certa dificultat de comprensió. LEU i CLUS conviuen en aquest projecte i l'alimenten fent-lo avançar cap a horitzons desconeguts.

Un video de LEUCLUS>>

Audios en Bandcamp>>

Riccardo Massari Spiritini (TARKAMPA) toca el tarcòrdium, instrument de corda fregada, pinçada o percutida inventat per ell mateix, a part de teclats acúsitcs i electrònica. També és l'autor de les il.lustracions que acompanyen la proposta.

Gerard Díaz (LA COMPANYIA MINIMÍssimA) toca diversos instruments com l'acordió o la guitarra però en aquest projecte es serveix majoritàriament del contrabaix i la paraula.

Violeta Albareda Fernández toca el violí i li agrada explorar amb les posibilitats sonores dels materials i els objectes quotidians.

---------------------------------

Entradas: €10,- en taquilla.

Niños hasta 12 años entran sin costo.

Reservas: espaiku@gmail.com

----------------------------------

Comentarios