Ir al contenido principal

Una instal·lació


d'Adriana Valle i Marta Darder___
Inauguración: Viernes 5 de marzo
desde las 17h hasta las 21.15h 
vino: 19h ____

Les artistes Adriana Valle i Marta Darder presenten a espai ku una instal•lació que transita i hibrida fotografíes, poemes, escultures, vídeos, dibuixos, pintures, tenint com a fil conductor "la pedra” o “la poesia”, potser la incògnita contribueix a preguntar-nos, pensar-nos i a caminar el fet artístic.

Las artistas Adriana Valle y Marta Darder presentan en espai ku una instalación que transita e hibridiza fotografías, poemas, esculturas, vídeos, dibujos, pinturas teniendo como hilo conductor "lla piedra” o “la poesía”, quizás el interrogante vale para preguntarnos, pensarnos y transitar el acto artístico.


Adriana Valle

Va néixer a Barcelona, però de ben petita va anar a viure a Sant Pol de Mar. Els anys l’han duta riera amunt: de Sant Pol de Mar a Sant Cebrià de Vallalta, i de Sant Cebrià a Olzinelles, al Montnegre. En l’endemig ha estudiat a l’Escola Massana de Barcelona, als tallers dels pintors Isidre Manils i Xavier Serra de Rivera i a l’escola de la vida, que a estones li sembla que és l’única on ha après alguna cosa. Els giravolts del camí l’han feta passar per Leipzig (Alemanya), on va viure i pintar durant un any llarg i fred. No li agraden els museus, malgrat que n’ha visitat tants com ha pogut i sovint hi ha gaudit i après a cor què vols cor què desitges. L’esforç d’anar contracorrent no la cansa, potser perquè la riera és seca i nedar és com caminar: necessari. Ha pintat peixos, paons, barques, estrelles i una zebra, i també albes, borrons, llunes i l’aigua de la matinada.

Últimament ha descobert que el vidre també pinta la llum, i que la llum dels suros és la foscor de la terra.

Marta Darder
Futbolista trapezista funambulista grimpadora als arbres entre els núvols. poeta visual per la semàntica de la llibertat d’acció. viatgera de les arrels a les fulles volant el tronc. silenci en pol·len als rajos del sol. cordina vermella de la fona sobre el verd de la moixera de guilla. sàmara de la Tipuana tipu caient a càmera lenta entre les flors liliàcies de la xicranda. Prunus dulcis. Ailanthus altissimus.Dra. en Filologia Clàssica. Llicenciada en Filologia Clàssica i en BBAA (escultura). Diplomada en escultura a Arts i Oficis. Mòdul AGRO grimpadora i motoserra. 

Facebook de Marta
 
Instalación de las mismas artistas en  la Casa Elizalde, Barcelona 2020. :
 

 

Comentarios

  1. Tot en vosaltres es un Art,l escriptura,la poesia,la pintura i l escultura
    Bona Feina i Força per continuar i avançar en bona direccio.
    Salut

    ResponderEliminar

Publicar un comentario