Ir al contenido principal

CREuA el carrer de Maïs

--a cura de Marta Darder--
--a La Farmacia Art i a l’espai ku--

--15 de SETEMBRE al 15 de NOVEMBRE--
--Inauguració: 15 de setembre a les 7 de la tarda--
 
"CreuA el carrer” és una doble intervenció de Maïs al Carrer dels Canvis Nous: a La farmacia Art Studio i a l’espai ku. Un carrer per habitar, transitar i viure’l. Un carrer on la Maïs hi viu i hi treballa des de fa més de tres dècades. Hi podrem veure una mostra de l’obre recent de Maïs.
 
A l’espai ku es podrà veure una nova versió de la instal·lació “Deliri i il·lusió” mostrada durant l’estiu al Convent de les Arts d’Alcover. HI haurà també algunes obres referents que marquen el camí de l’obra actual, quatre escultures dels anys 2002/2003 de la sèrie “Cambres”: Sense nom, La cambra del suplici, Cel·la de l’esglai. Obres que evidencien el caràcter de gènere de l’obra de Maïs i l’afectació en l’obra de les vivències socials.
 
 
A La Farmacia Art Studio hi haurà una mostra de les darreres peces realitzades de la sèrie “Vaixells”, on les pedres/mars envolen vaixells que naveguen cels amunt. Igualment s’exposaran les noves escultures de la sèrie del Covid. Diferents vídeos de projectes i accions duts a terme els darrers anys, com ara “Caminant”, acompanyaran a les obres i mostraran la interacció constant entre l’artista, les seves obres i l’entorn immediat al districte de ciutat vella.
Als dos espais es podrà gaudir d’obra gràfica, gravats, dibuixos, pintures originals disposats en carpetes assequibles per poder-les consultar.
 
Horari de dimarts a dissabte de 17 a 20h.
Es faran visites comentades i visites al taller:
Divendres 15.10, Dijous 21.10, dimarts 26.10, 18 h.
Inscripciones:  martadarder@gmail.com


Dades de contacte:
maiscanvis@gmail.com
martadarder@gmail.com
 
Sobre la Maïs
Maïs és una artista Barcelonina. Ha treballat, exposat i viscut arreu del món. La seva obra reflecteix les experiències personals i fan referència a les realitats col·lectives, cultural i socials del món contemporani. Els drets humans, els de les dones, la lluita per la sobrevivència i les llibertats són alguns dels temes recurrents en les seves obres i projectes. Treballa diferents tècniques i disciplines com ara, l’esmalt, l’escultura la instal·lació.
Web: https://mais.cat  / @maiscanvis
 
Sobre la cura de la mostra
És una curaduria compartida entre l’artista Maïs i Marta Darder al conjunt del projecte i amb Ruben Caruso i Isabel Piquer, responsables dels espais on s’ubica l’obra de Maïs.
 
Web de Marta Darder   / @martadarderlisson
Blog de Rubén Caruso  /@rubencarusoarte
Web de La Farmacia Art Studio  /@lafarmacia.art
 
 
 

Comentarios