Ir al contenido principal

"Poemari per a acordió"

 --Un libro, poesía, acordeón y animaciones proyectadas--

Diumenge 6.11, 19 h. 

Presentació de "Poemari per a acordió", un llibre de poesia i també un disc.

LA COMPANYIA MINIMíssimA (acordió i veu) i Pepon Meneses (gràfica animada) volen acompanyar-se mútuament i aprofundir en la creació àudio-visual i poètica per a la presentació d'aquest nou projecte.

Es tracta d’un espectacle de dos artesans i les seves eines dalt de l’escenari: poesia, música i animació visual, amb la intenció de reivindicar el fer, el construir, el crear, perquè es vol i prou. Perquè els vaga de fer-ho.


El repertori està format per poesies de creació pròpia escrites i musicades per Gerard Díaz i il.lustrades per Pepon Meneses.

Les imatges acompanyen la música i la poesia en la mateixa mesura que la paraula i el so acompanyen les animacions creades i projectades en directe.

Podeu escoltar algunes cançons a www.minimissima.com

LA COMPANYIA MINIMíssimA arrenca l’estiu del 2018, amb la idea de tocar música tradicional i de creació. L’octubre del 2019 se li concedeix el premi Sons de la Mediterrània i això li permet gravar el seu primer disc. El setembre d’aquest any publica el llibre-disc “Poemari per a acordió” format per un recull de poesies pròpies acompanyades amb acordió diatònic.Pepon Meneses és il·lustrador i animador. 

Algunes de les seves obres s’han projectat en festivals especialitzats com Dérapage 16, a la Cinémathèque Québécoise de Montréal, o Festival NRMAL, a Ciudad de México. També realitza peces d’animació per encàrrec per a cinema i televisió (Televisió de Catalunya, Focus Audiovisual entre d’altres) i és un dels programadors de CRANC, cicle de cinema i vídeo experimental a L’Automàtica (Barcelona).

Enlace al disco/libro https://fanlink.to/poemari


Webs:

www.minimissima.com

www.peponmeneses.com

Instagram:

www.instagram.com/lacompanyiaminimissima/

www.instagram.com/senhorpepon

-------------------------------

Comentarios