Ir al contenido principal

Les sons d'Ikigai: Dualitats

Dissabte 3 de novembre, 20.30 h.

Dualitats és un espectacle concertístic on sentirem música per a violí i violoncel escrita durant les darreres dècades i explicada a través de paraules, imatges i textos.

Sentirem com l'estil refinat de Ravel, mesurat i impecable en classicisme formal, es combina amb un gust pels sons exòtics i completament nous per donar lloc a la Sonata. Viatjarem des de l'estructura ordenada, amb un Martinu que ens farà sentir ressonàncies del passat clàssic i barroc, fins al tractament de la matèria sonora - la pura sonoritat - , on els sons aniran en constant exploració i expansió jugant amb la nostra sorpresa de què ens podem esperar tímbricament d'un instrument. Així, Guinjoan ens posarà davant d'una arquitectura de sons d'harmònics que potser, sense presenciar-ho, no ens hauríem imaginat que podrien sortir dels més típics i tradicionals instruments de corda fregada.



Amb un joc de dualitats que recull tradició i contemporaneïtat, violí i violoncel, poesia i música; les sons d'Ikigai us volem acompanyar a anar descobrint grans tresors sonors de les darreres dècades que ens enriquiran, de ben segur, en el coneixement de l'art i l'experiència estètica. Benvinguts a la comunitat de sons d'Ikigai!

Presentación de Ikigai
Video música  
Web Ikigai
Web Anna Grenzner


PROGRAMA
Sonata per a violí i cello, M. Ravel (1922)
I. Allegro
II. Très vif
III. Lent
IV. Vif

Duo H. 157, B. Martinu (1927)
I. Preludium: Andante moderato
II. Rondo: Allegro con brio

Aniversari, J. Guinjoan (1993)
 ----------------------------------------------------

Comentarios