Ir al contenido principal

MusicOn Dúo: Metamorfosis

-- Piano i saxofon--

 Divendres 24.5., 20 h--

MusicOn Dúo és una agrupació de cambra formada per Jaime Soriano Pérez i Oksana Shymanska en 2021 a Lleida.

"L’objectiu d’aquest programa és mostrar la gran varietat estilística que engloba aquesta agrupació de cambra: el saxòfon i el piano. El programa està ordenat de forma cronològica per a poder entendre l’evolució estilística que s’ha produït en la història de la música. Durant aquest concert podreu escoltar tres saxòfons diferents, el soprano, el alt i el tenor, i per altra banda podreu escoltar la evolució del acompanyament pianístic d’aquesta varietat d’estils."

Un video>>

Programa

W.A. Mozart: Oboe Quartet

Robert Schumann: Adagio et Allegro

Maurice Ravel: Peça en forma de Habanera

Paule Maurice: Tableaux de Provence

Jerome Naulais: Petite suite latine

Ennio Morricone: Gabriel’s Oboe

Pedro Iturralde: Suite Hellenique

Jaime Soriano Pérez va cursar el grau professional en el conservatori professional de Altea amb el professor Toni Barber. En esta etapa va guanyar diferents concursos com el VII i el X concurs de interpretació del conservatori professional de Altea i el concurs “Saxteneum fest” en Concentaina. En 2020 va finalitzar el grau superior en el conservatori superior de Aragó amb Mariano García i Nacho Gascón. En 2021 va realitzar en màster de investigació musical en la Universitat internacional de València.


Oksana Shymanska va néixer a Lviv ( Ukraïna), on, als sis anys, va començar els estudis de piano. Després va continuar amb Liudmila Zakopets i el 2004 acabà el Liceu Musical a Lviv. El mateix any començà els seus estudis a l’Academia Nacional de Música de Lviv on l’any 2009 obtingué el títol Superior i Màster d’interpretació de piano. Guanyadora de la Beca de l’A.I.E. de Madrid, (Sociedad de Artistas Intèrpretes o Ejecutantes), va fer el Màster de música espanyola a l’Academia Marshall de Barcelona, amb Carlota Garriga. Ha participat en diversos Festivals Internacionals de música, a Ukraïna i a l’estranger, com a Erfurt i Weimar(Alemanya) i a Brussel•les ( Bèlgica).

–––––––––––––––––––––––

 Entradas en taquilla: €12,-

Preventa: €10,-/ descuentos en Entradium (pronto enlace aquí). 

_______________________



Comentarios